Skaver #350


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lite snopen visade det sig att sjukgymnasten inte bokat in mig i dag trots att vi avtalat om det. Och sjukgymnasten var inte i tjänst. Lyckligtvis ryckte jag i ärmen på en annan sjukgymnast som förbarmade sig över mig. Jag hade ju ändå gått dit omklädd samt blivit registrerad i kassan trots att ingen bokning eller sjukgymnast fanns. Jag behövde sjukgymnastiken i dag eftersom jag var sjuk förra veckan. Kontinuitet.

Huvudvärken i dag kan möjligen bero på ett konstant snytande sedan nio dagar tillbaka. Eller stress av att ligga back 1000 patienter som skulle varit åtgärdade senast i dag. Öh, jag säger inget mer om det… En ekonomisk/statistisk betydelse.

Men den egna ekonomin… *suck* Sista veckan i oktober har jag fått lön för, men jag fick ju då påbörja min förebyggande sjukpenning, vilket innebär att jag blir återbetalningsskyldig 25 % av min lön om än bara för en vecka. När det sedan gäller förebyggande sjukpenning så är det något jag själv får ansöka ersättning för i efterhand direkt av Försäkringskassan. 80 % sjukersättning av 25 % ersättningsnivå. Och den ersättningen får jag cirka 19 december. Förra veckan var jag sjuk, så där är en karensdag som dras från lönen samt att jag får 80 % sjuklön av arbetsgivaren på 75 tjänst. Med novemberlönen får jag med andra ord några hundralappar. Lagom så här inför avbetalning av studielånet. Jippi!

Hur det går med mina nya läs-/terminalglasögon? Tja, på jobbet gör de inte så stor skillnad eftersom jag fått så stora bildskärmar. Möjligen att jag slappnar av mer ögonmässigt när nu brytningsfelet åtgärdats.

||||| 0 I Like It! |||||