Fas #366


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den 27 november. Och jag är äntligen i fas med jobbet! Årets sex första månader fick jag släppa alla mina arbetsuppgifter för att utföra något helt annat. Självklart låg mina arbetsuppgifter och väntade på mig efter sommaren och ska vara klart till årsskiftet (deadline 2 januari). Jag har verkligen slitet hela hösten med att försöka fånga upp och utföra allt det som legat ogjort. Och i dag var jag äntligen i fas! Vilket inte betyder så mycket om jag nu inte kan ligga i fas året ut. Jag får inte ha någon frånvaro, får inte bli störd, sitter bara och registrerar uppgifter som ska gå iväg så vi får betalt för det vi utfört i form av vård. När de tittade i systemen i somras hade vi ett underskott på X antal miljoner. Sedan kunde jag börja utföra mitt jobb och nu ligger vi på X antal miljoner plus. Men då det svänger snabbt, det vill säga det är känsligt om jag inte ser till att det är rätt registrerat i våra system, så riskerar vi att åter halka efter på alla sätt och vis.

Att ligga i fas. Vad betyder det? Jo, att där finns en naturlig eftersläpning ändå. Men istället för elva månader back, så ligger jag nu inte mer än max en månad efter. Det avståndet kan jag inte krympa då det är faktorer jag inte kan styra över, men jag är bra på att trixa. Särskilt när deadline närmar sig.

Men jag kan inte slappna av även om jag är nöjd med att vara i ”fas”.

Något som förvånar mig hela tiden, är hur mycket längre tid allting tar jämfört med vad man planerar och avsätter tid för? Oavsett vad jag ska göra så måste jag dubbla den tiden och anledningen till det är alla avbrott i form av akutlösningar som andra kräver av mig trots att det inte är något som åligger mig.

I dag anmälde jag att jag vill bli av med behörigheter från 1/1. Sedan kan jag inte hjälpa någon oavsett vad de säger. Vilket ger mig mer utrymme i vardagen att hinna med det som jag har för avsikt att hinna med.

Känns ganska bra i dag!

||||| 0 I Like It! |||||