Ingen utdelning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Morgontidningen kommer inte varje morgon trots att prenumerationen gäller för sju dagar i veckan. Den så kallade kompensationen för detta är att prenumerationen förlängs gratis med ytterligare en dag för varje utebliven tidning. Det är löjeväckande eftersom jag har en tillsvidareprenumeration och autogiro. Det är först när jag säger upp prenumerationen som jag får ytterligare X antal tidningar gratis (om GP verkligen har koll?). Efter 15 år kanske det är dags att säga upp morgontidningen?

Men det är inte bara tidningsutdelningen som är ett problem. Tidningsbärarna har nämligen fått ytterligare ett uppdrag via kommunen; utdelning av post. Alla kommuninvånare får numera post från kommunen via tidningsbärarna. Det fungerar fruktansvärt dåligt. Förmodligen försvinner post då jag brukar få lite olika grannars post. De som flyttat är välkomna tillbaka att leta efter sin post på golvet i trapphuset, för tidningsbärarna vet inget om eftersändning eller retur avsändare.

Med tanke på hur lite postutdelning det är nu för tiden, så är det märkligt att man ska få posten utdelad av brevbärare Posten, Bring Citymail samt Västsvensk Tidningsdistribution.

Morgontidningen skulle varit här senast för en timme sedan. Dags att göra en reklamation. Frågan är om jag ska ange tidningen som sen eller utebliven? Har det någon betydelse?

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Det är så mycket tok här i världen! Här har vi två posten – Bring och vanliga posten. Men Bring orkar inte alltid dela ut post som är något större än ett kuvert. Det har hänt att vissa av oss har fått TA TÅGET för att hämta sitt paket i en förort norr om Förorten…

  För ett par år sen köpte lokalblaskan här upp gratistidningen. Då slutade gratistidningen komma. Det var MASSOR av strul. Nu funkar det och gratistidningen levereras torsdag förmiddag. Trots att det är samma leverantör som lämnar lokalblaskan ska du inte tro att de samkör. Nej, i stället kommer två bud på torsdagar. (Jag har en gratisprenumeration på ett par veckor på lokalblaskan just nu och förundras över att man inte samordnar.)

  Och blombudet orkar inte gå upp för en (1) trappa utan har vid två tillfällen lämnat blommor till mig mitt i trappan – så att alla kan trampa på mina blommor. Ska jag tolka det på nåt särskilt sätt???

  12 januari, 2015
  • Jontas sa:

   Värst tycker jag Schenker och de där andra (afasi) är som skickar paket till obskyra getto-/maffiabutiker långt långt bort. När jag har en postutlämning i närheten. Lyckligtvis trilskas inte hämndtjänsten, utan de tar bilen för att hämta mina paket. Annars går de bara till postutlämningen.

   15 januari, 2015

Kommentarer är stängda.