Bandit


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag stoppade vi en inbrottstjuv på jobbet. Det var sent på eftermiddagen, vi var få kvar, inga patienter, dörrarna hade ännu inte låsts. Då irrade det in en ung påverkad kille som kom väldigt långt in i lokalerna osedd. Men som av en händelse! Jag stod i ena ändan av korridoren samtidigt som det kom en arbetskamrat från andra korridoren och en tredje arbetskamrat från ännu en korridor (T-formad korridkor. Så killens flyktväg spärrade från tre håll. Han hade ännu inte tagit något och kom med märkliga bortförklaringar. Så vi gjorde det enda rätta. Vi kastade ut honom. Sånt här är ganska vanligt förekommande, särskilt nu när också tiggare letar sig in i lokalerna. Vi försöker ha uppsikt och ifrågasätta vad personer gör i våra lokaler. Det är ganska uppenbart för oss om någon har där att göra eller inte. Men det är tröttsamt att ständigt vara på vakt. Att där springer så mycket obehöriga som letar efter datorer och mobiler att stjäla. Helst av allt vill de väl ha något gott, typ häftiga tabletter.

Annars? Ännu en dag där jag inte hunnit göra något annat än att sitta i möten och föreläsa. Dagen avslutade jag med gruppträning på sjukgymnastiken. En helt vanlig dag.

Inne på jobbet går jag inte med rollator och jag fick tidigare i dag höra att jag är ganska skräckinjagade då jag utstrålar pondus när jag kommer gående i rask takt och rak i rygg. Säkert därför tjuven inte försökte springa därifrån, för han kröp ihop något när han såg mig (han hejdade sig i något som såg ut som språngförsök).

||||| 0 I Like It! |||||