Påsk


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En hel påsk utav solsken och värme. Det är ganska ovanligt för Göteborg, men betydligt vanligare i Kristianstad för en påsk. Utom i år då (har jag fått höra). Mitt tydligaste minne av påsk är från tiden när jag arbetade i Kristianstad. På skärtorsdagen brukade vi sitta på balkongen på 11:e våningen och äta årets första glasstrut. Solen, värmen, utsikten över Hammarsjön. Och sjukhuset är byggt på Sveriges lägsta punkt (under havsyta, därför är Hammarsjön uppdämd med murar för att inte dränka stan). Jag känner mig inte nostalgisk, men det är trevliga minnen av en speciell plats dit jag inte tror mig vilja flytta tillbaka.

||||| 0 I Like It! |||||