Så klen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är det snart två månader sedan jag återgick till 75 % efter att ha haft förebyggande sjukpenning 25 %. Det innebär att jag arbetar 7½ timme mer per vecka men fortfarande saknar 10 timmar per vecka för att det ska motsvara en heltid. Krångligt och svårt att förklara. Men det är fortfarande väldigt påtagligt hur påverkad jag blir av att arbeta dessa extra 7½ timme per vecka trots att det bara var under ett halvår jag hade förebyggande sjukpenning. Jag är helt slut. Jag sover all tid som inte är på jobbet. Det verkar inte vara något jag kan göra en uppryckning från. Även om jobbet innebär väldigt mycket möten, så springer jag inte runt lika mycket (geografiskt) för att ta mig till dessa möten. Därför har jag det ganska lugnt på jobbet även om jag har fruktansvärt mycket att göra. Jag borde inte vara så här trött. Det påstås att våren tröttar, sommartid tröttar och så vidare, men jag vet inte. Jag är så slut att jag inte ens noterat att det är vår eller sommartid. Teoretiskt vet jag det, men jag är inte mentalt eller praktiskt närvarande i det.

Ett par andra saker som också kanske påverkar mig och min vakenhetsgrad… Ständigt student att handleda. Sjukgymnastik kvällstid. Flyttad fridag. Extraarbete helg. Muskelsträckning i ryggen. Ischias. Ryggskott. Migrän. Jag tycker inte om att känna mig fysiskt klen. Och jag vill vara pigg och närvarande.

||||| 0 I Like It! |||||