Långledig, fast inte, typ, kanske


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, min sommarsemester accepterades inte. Jag fick lägga om den men får kanske ändå vara nöjd. I princip har jag sju veckor ledigt i sommar, men kommer att gå in nio dagar under perioden för att täcka upp andras semester. Själv får jag självklart ingen ersättare.

Försöker komma på när jag haft ersättare eller vikarie. Jag har aldrig någonsin haft det? Nä! Under mina 27 år i arbetslivet har jag aldrig haft ersättare vid frånvaro. Däremot har jag nästan alltid varit dubbel- och trippelarbetande för att ersätta andra. Hur ska man tolka det? Att jag kan alla andras arbete, men ingen kan mitt? Men jag har alltid haft den goda smaken att endast ta semester eller vara sjukskriven sommartid. När jag egentligen behövt ersätta andra.

Tur jag inte är bitter.

||||| 0 I Like It! |||||