Slösa


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Shoppingturen gick på cirka 12 000 kronor.

 • Bärbar dator, Toshiba.
 • iPad Mini, 32 Gb, WiFi.
 • Extern hårddisk.
 • Två par byxor.
 • En skjorta.
 • En gubbkeps à la sommarvariant.
 • Öh.. en ask Läkerol och en liten läsk.

Jo, vi har haft sommar i en vecka nu i Göteborg (och Västkusten). Våren kom 15 februari. Därför är det lite märkligt att se annonser med text ”nu när våren börjar komma”. Öh, vi har sommar! Lika märkligt är det att se folk fortfarande gå runt i stickade mössor och täckjackor. Det är sommar! I och för sig bara +11 grader varmt (lagom!), men det är petitesser i sammanhanget.

Dagens mest minnesvärda är den fulla mannen som kom in på Elgiganten och vill ha hjälp med sin trasiga ”Sony iPhone”. Anar jag en läcka angående en sammanslagning av Sony och Apple? Hur ställer sig Konkurrensverket till detta?

Nu börjar det tråkigaste jag vet. Anpassa tekniken till mina behov. Och… vad tycker jag egentligen om Windows 8.1? Första gången jag använt operativsystemet. Hoppas så mycket mer på Windows 10 till hösten.

||||| 0 I Like It! |||||

5 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Läkerolen och läsken var defintivt slöseri! Skämmes!

  (Skojar bara! Du är värd alla prylar – hoppas du njuter riktigt mycket av tekniken!) 😛

  26 april, 2015
  • Jontas sa:

   Rethosta och hostar till jag kräks. Vågade inte chansa att sätta mig i en bil sådan, så jag smet inom 7-eleven i väntan på bil. Blev lite lurad, för jag ville ha en Festis. DEN VAR KOLSYRAD! Det går utför med mänskligheten… Men jag har fått en ny Läkerolfavorit: Salty Caramel. Det värsta med tekniken är att den måste tämjas.

   26 april, 2015
 2. Tofflan sa:

  Och definitivt stavas definitivt definitivt! 👿

  26 april, 2015
  • Jontas sa:

   Är det jag som stavat så illa? Tröstar mig med att det är slarvfel, inte stavfel.

   26 april, 2015
  • Tofflan sa:

   Nä, det var jag som stavade fel. JAG GJORDE FEL! 😮

   27 april, 2015

Kommentarer är stängda.