Fortfarande midnånting


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var märkligt tyst och öde när jag var ute i morse. Jag gick en runda till Ica och också där var det tyst och öde. Inte en jordgubbe såg jag, men det var inte något jag letade efter heller. Jag väntar en vecka med det då säsongen inte är här riktigt än.

Jag är upprörd över att det sitter tiggare överallt. Nej, de får inte ett öre av mig, men jag är inte otrevlig mot dem utan hälsar när jag får ögonkontakt. Mannen som sitter utanför Ica är väldigt… Hur ska jag säga det… Han har varma och glada ögon, ser väldigt ruffig, sliten och smutsig ut. Det är en förklädnad. När han kommer på morgonen byter han kläder från väldigt fin kostym till lump. Trots det vill han nog lukta gott, för i dag dränkte han in sig i Axe deodorant som han sprejade över hela sig. Jag kom ut från Ica och gick rakt in i sprejmolnet, fick en liten astmaattack. Jag blir inte riktigt klok på det där med tiggarna. Men vad gör de i vårt kontantlösa samhälle?

Själv är jag fortfarande onaturligt trött – damn you, fatigue!

||||| 0 I Like It! |||||