Skäggsex


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ganska trött. Jobbade i söndags, arbetade i veckan, arbetat lördag. Men jag hinner betydligt mer när jag inte har mejl och besök på jobbet.

Funderar på om jag ska säga något… Men, okej då! Eftersom ni tjatar så! (Nej, ingen säger något i bloggen 😉 ).

Skägget är en sexmagnet och jag är förvånad. Vad jag menar med det? Tja, där finns en skillnad mellan att få en beundrande blick/kommentar, och trånande blick, generad, förlägna och stakande kommentarer. Jag ser att man vill gå ett steg längre, men jag vet inte riktigt till vad. Kanske de bara vill känna? Fråga mer personliga saker? Något är det. Där är de som blir högröda och kommer med halva inviter – i går från 1 kvinna och 2 män.

Och skägg är något väldigt sexuellt, har jag upptäckt. Ju större, tätare eller vildvuxet, desto mer tar sig folk friheter. För mig är skägget inget sexuellt. Men visst, det är erogent om man stryker på det, för känselsensorerna i ansiktet tar det som en öm smekning. Förmodligen är det därför ingen får lov (bör inte) att spontant gå fram och känna på en mans skägg. För det blir en sexuell handling, sexuell trakasseri, ett övergrepp. Frågar man först så är det oftast okej då man kan tolka in syftet med det hela. Och män rör aldrig varandras skägg! Man kan prata, fråga och beskriva, men inte röra! Då måste man verkligen stå varandra nära. Det stämmer nog när man gör jämförelsen mäns skägg och kvinnors bröst.

Det rakade huvudet är också sexuellt laddat. Stryk aldrig över ett rakat huvud utan att fråga först! Samma som ovan gällande skägget.

Men det är naturligtvis inte därför jag rakar huvud och anlagt skägg. Syftet med skägget var mest att jag ville prova och är nöjd med utseendet. Och rakar huvudet gör jag för att det ser för jäkligt ut att vara halvflint med spretig hårkrans. Så det handlar mest om fåfäng look för min del, vilket känns bra när jag i övrigt är så sjukt fet och ful och lytt. Jag gör vad jag kan med de förutsättningar jag har.

jontas150821b

||||| 0 I Like It! |||||