Spänning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helt plötsligt är jag uppe i 95 följare på Instagram, men så har jag också lagt ut 1440 bilder. På mindre än tre månader. Mestadels selfies, nu också filmer och en del ”funnyshit”. Tydligen är skägget ett publikfrieri och särskilt italienare verkar gilla det om jag tittar till nationalitet på de som börjar följa mig och som dessutom kommenterar. Många är de som vill träffa mig (alla nationaliteter). Vad de vill mig är lite oklart. Märkligt nog vill ingen av svenskarna ha med mig att göra. 😉 Vilket gör det ganska omöjligt att träffa någon alls. Men jag är öppen och nyfiken. Och blyg och misstänksam.

Ny vecka. Jag är ganska tacksam över att vara så fokuserad på Instagram, för det är en förströelse jag behöver nu. Höga krav kommer att ställa på mig nu att prestera.

||||| 0 I Like It! |||||