Mais oui


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Disträ är förnamnet. Vad efternamnet är minns jag inte just nu. Hoppjerka på jobbet, tusen små saker att fixa. Flaxade hit och dit, möte efter möte. Och så personalgymmet. Dessutom får jag kommande veckorna hoppa in och göra tre arbetsuppgifter jag släppt till annan. Vilket kommer att ta all min tid som jag inte har. Ingen är förvånad. Ska något alls bli gjort så får jag tillbaka det efter något halvår/år utan att någon skött det under hela tiden trots att det lyfts över på annan.

Eftersom jag varit så disträ i dag så har det betytt att jag återgått i gammal ovan – prata för mig själv. I dag enbart på franska. Annars brukar jag bara prata franska högt nattetid när jag inte kan sova.

Det är på den nivå. För mycket – disträ – franska.

||||| 0 I Like It! |||||