Dag: <span>12 oktober 2015</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag är mångas sexuella fantasi. En insikt som är lite omtumlande. Ja, Instagram verkar fullständigt släppa mångas hämningar. Själv ser jag mig som fet och ful, men tydligen är det inom ramen för någras preferenser. Så vad är det som händer? Jo, alltså… På Instagram lägger jag ut ansiktsbilder samt spelar inte små videofilmer där jag pratar argt och snabbt på skånska, eller väldigt sakta och ostadigt på engelska (amerikansk svengelska). That’s it! (Okej, Dubsmash också).

Men på Instagram finns det också möjlighet till DM (Direct messages) som används som en chattfunktion. Där får jag ständigt nakenbilder, mest från karlar med erigerade penisar. Jag skrattar mest och är inte särskilt chockad. Däremot skulle jag aldrig, aldrig någonsin göra något liknande. Deras fantasi, deras önskan. Och ingen kräver något tillbaka heller, utan jag tror det är en bekräftelsegrej att få visa upp sig och veta att jag sett dem.

Eftersom jag också finns på WhatsApp, så kommer det in önskningar den vägen också. Om att jag ska göra vissa saker och skicka till dem. Eh, nej. Men det är väldigt kul att chatta och prata med folk från hela världen. Fortfarande verkar det vara i första hand italienare som fastnar för mitt IG-konto (har följare från världens alla kontinenter). Och… något som är lite sorgligt… Muslimska karlar i Mellanöstern som är gifta och har barn, men som genom IG kan finna acceptans. De är livrädda på IG med tanke på hur sexuella ”avvikelser” bestraffas. Jag får små trevande hälsningar via DM, och sedan blåser de på. Och öppnar upp sig. Så sorgligt, så beklämmande. Öden!

Jag vågar knappt ta med mig min mobiltelefon på jobbet. För jag vet numera aldrig vad som kommer upp på min skärm. Risken för könsorgan är överhängande. Så varför blockerar jag dem inte? Kom jag plötsligt på nu. Nej, jag har samma inställning som till att jag heller aldrig anmäler bilder som läggs ut på IG och som bryter mot regelverket. Låt folk hållas. Är man på nätet så får man ta det goda med det onda. Jag kan inte kontrollera andras handling, men jag kan styra min egen. Människor är inte onda, men kanske omdömeslösa. Jag kan säga nej, sätta gränser, men jag vill inte anmäla eller blockera (mina alternativ om det blir hotfullt och otrevligt). Överlag är alla dessa människor väldigt trevliga och det går att föra samtal med dem. Det är det som imponerar mest på mig. Att det går att finna beröringspunkter med människor från hela världen med andra kulturella erfarenheter.

Blir jag aldrig rädd? Nja, omskakad och ställd, kanske. Jag tror jag är sunt skeptisk också rent generellt, så jag märker ganska snart vem det är som tagit kontakt med mig. Jag försöker se människan. Ibland ser jag lite mer än förväntat…

||||| 0 I Like It! |||||

Blogg

Kommentarer stängda