Skräckhelg?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Halloween är verkligen inte min grej. Istället hade jag det lite jobbigt i går kväll när jag mindes de döda, som jag anser vara syftet med den här helgen. I år har tre vänner avlidit – två genom sjukdom och en genom eget val. Och i januari är det tio år sedan min far dog.

I går fann jag också ett fotoalbum från min fars dödsbo, som jag inte kände till. Där fanns bilder från min barndom, en del föreställande mig också. Lite chockerande eftersom jag inte kom ihåg dessa bilder. Bland annat fann jag fotografier som jag inte trodde existerade, som detta från tiden då jag hade långt hår. Nej, än har jag inte hittat pudelfrisyren då håret var betydligt längre. Ändå lite kul att se korten även om jag är konfunderad över att jag i tio år haft ett fotoalbum jag inte kände till. Men så tittar jag ju heller aldrig i gamla fotoalbum, och jag har ganska gånga många sådana.

Veckan? Full rulle. Jag var hos tandläkaren i tisdags där inga som helst åtgärder behövdes – åter om ett år. Vilket jag inte vill. Så jag gick ut i receptionen efteråt, och är nu flyttad till min tandläkare i huset bredvid där jag bor. Efter tio år. Jag har under dessa år haft ett helsike att ta mig till Hisingen där jag haft tandläkaren nu ganska länge. Men jag har ingen relation till min tandläkare, för jag har ingen. Ungefär vartannat år ser jag en tandläkare som inte är kvar nästa gång jag behöver träffa en. Istället är det tandhygienister jag träffar varje år, men de varierar också. Bästa med att ha flyttat tandläkaren är att jag inte behöver ta semester och vara ledig en hel dag för ett besök som tar en kvart per år.

På jobbet är det som vanligt. Jag springer mest runt på möten samt svarar på alla typer av frågor. I går fick jag dessutom gå ut i vården och göra en fysisk insats med en patient. På begäran av vårdpersonal. Inget jag får lov att göra, men som jag ändå gärna gör om tillfälle erbjuds. Trots allt har jag ju genom åren försökt/velat bli sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, audionom och biomedicinsk analytiker. Ja, jag har sökt alla utbildningar (utom läkare) och kommit in på dem, men det blev sedan aldrig av. Jag befinner min ändå i den miljö jag vill vara; vårdmiljö. Även om det blev administration istället. Och det berodde på lathet eftersom steget var när då jag i grunden har en kontorsutbildning.

Fortfarande är jag väldigt imponerad av Instagram. Alltså, jag pratar ständigt med människor från hela världen?! Fått vänner lite här och var. Och med en svensk IRL/URL-vän chattade jag med i fem timmar i går/i natt. Så jag är lite trött i dag. Men. Jag har väldigt roligt. Hela tiden.

||||| 0 I Like It! |||||