Smitningarna och smittan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ny månad, nytt år. Därmed går nu bloggen in på år 18. Om jag nu har något nyårslöfte så är det att försöka blogga lite mer regelbundet och kanske mer ta upp vad jag tänker och känner. För jobbet och Instagram är same same no difference.

Vad jag känner just nu? Feber och halsont. Mer i dag än tidigare, även om jag känt att det varit på gång nu i tre veckor. Det har inte brutit ut riktigt och jag vet inte om det blir värre än så här eller om det blir långvarigt. Just nu känns det rätt okej. Inte tillräckligt för att jag skulle sjukskriva mig. Och nu ska jag jobba fyra dagar på raken eftersom jag har den där ekonomiska deadlinen. Men sedan tar jag fritt allt det jag hade tänkt ta nu i jul och nyår, men som inte blev av. För någon vila har det ännu inte blivit trots storhelgerna. Jag avskyr att behöva jobba som en galning, men som jag tidigare sagt (tror jag) så har kollegor inte gjort det som förväntats av dem (det de blivit tillsagda att göra) och då är det bara jag kvar med någorlunda arbetsmoral. För det har direkt ekonomisk påverkan på våra tjänster. Själva har de tagit ut semester unisont och bara stuckit. Ja, jag är fortfarande upprörd. Över att de kom undan. De borde inte fått semester beviljad. Själv är jag nu uppe i 40 arbetsdagar att ta ut under detta året, men precis som förra året så lär det inte bli av då jag beordras in.

Feber och förmodligen smittsam. Tur att jag är ensam på jobbet. Ingen jag kan smitta (de har ju semester). Bara jag klarar av att tänka så ska det nog gå bra. Hoppas jag.

Nu blir det säng all tid som inte tillbringas på jobbet. Vilken start på nya året…

||||| 0 I Like It! |||||