En vecka senare


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På minuten exakt har jag nu varit förkyld i en vecka. Okej, det är väl hyfsat bra nu. Febern försvann efter tre dagar, men i övrigt är jag lika snorig och hostig som tidigare. Envis sommarförkylning.

Fördelen med förkylningen… Nej, jag tar om det. Fördelen när man är förkyld och inte orkar göra något, är att det alltid finns ett seriemaraton att ta till. Just nu plöjer jag igenom 7 säsonger av Castle. Jag kan inte påstå att det är särskilt bra, utan serien är lika hjärndöd som jag känner mig, så det går på ett ut.

Två helger kvar innan semester! Två arbetshelger. Förutom dessa fyra arbetsdagar så har jag bara en arbetsdag i nästa vecka. Nedräkningen har inte börjat, för det är inte så enkelt. Jag har ett ton av arbete kvar att utföra innan sommarsemestern tar vid. Det lär bli mycket övertid de dagar jag är i tjänst. För att få det att gå ihop. Förutom att jag är så kritisk till att behöva ersätta så många andra (där jag själv aldrig får ersättare), är jag också väldigt kritiskt över att projekt och måste ska utföras när mer än hälften av arbetsplatsen är stängd. ”Fixa det, gör det, det är bråttom, gör det nu, utbilda alla om nya förhållningssätt”. Mitt i sommaren? Där finns ingen att delge information!

Och i förra veckan bokade jag in hela höstens alla möten på jobbet. Ja, de möten jag håller i. Jag kanske borde meddela deltagarna om det, men det känns inte riktigt som läge för det mitt i sommaren. Så det är något jag får komma ihåg att göra efter min semester.

Jag undrar fortfarande. Andra har bekräftat att jag ska flytta på mig i höst till annan lokal i ett annat hus. Jag gillar inte att inte veta om det blir så.

Min sommarsemester? Fyra veckor av total vila. Men det är 1½ vecka dit, tror jag. Nedräkningen har inte inletts.

||||| 0 I Like It! |||||