Ansträngt

I dag är jag väldigt… Hur ska jag beskriva det… Påverkad? Balansen är ganska påverkad och det är inte enbart min kroniska yrsel som ställer till det. Jag har värk överallt och känner inte benen när jag går, så det är lite ostadigt. Varför? Jo…

I går tillbringade jag tre timmar på Mio med att shoppa. Man skulle ju kunna tro att alla stolar där skulle vara till någon avlastning, men nä… Jag sprang runt och provsatt och provlåg det mesta. Det blev ny soffa och ny säng. Trots att nuvarande säng och soffa är hela och fungerande. Men de är obekväma och jag får konstant ont i ryggen.

Problemet som uppstod är att vid leverans och montering så tar de inte med sig det jag har hemma. Jag får hoppas på att jag får tag i någon organisation som känner för att forsla bort det gamla. Vilket betyder att jag under X antal dagar kommer att vara utan både säng och soffa. Kvar har jag en fåtölj (soffsubstitut) och några madrasser att lägga på golvet (sängsubstitut). Vill inte tänka mer på detta, får ångest. Har några veckor på mig att lösa eländet.

I dag har jag semester, liksom i morgon. Ömma modern var här på snabbvisit och nu får jag ta igen mig innan veckans enda arbetsdag. En trevlig arbetsdag då jag ska byta arbetsrum. Till det jag hade för tre år sedan. Det innebär inte en lugnare arbetsmiljö då det är två meter jag ska flytta. Enda enda fördelen är att rummet är så litet att de inte kan ha någon extra arbetsplats där, så som jag har i dag. Jag blir galen på att ständigt dela rum med någon. Och det är synd om den jag delar rum med då jag blir avbruten hela tiden. Men någonstans i bakhuvudet har jag fortfarande planer på att säga upp mig. Detta är konstgjord andning.

||||| 0 I Like It! |||||