Utsatt läge


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Bredvid mig på ett möte satte sig en genomförkyld kollega. Innan han/hon/den/det (tänk om man hade haft ett bra ord som ersatte) satte sig, sa jag ”du sätter dig inte här om du är smittsam då jag absolut inte får bli sjuk om du är infekterad”. Kollegan skrattade rått, slog sig ner bredvid mig och satt sedan och hostade mig i ansiktet i tre timmar! Jag tycker det är så oförskämt att jag inte finner ord. Eftersom jag behövde sitta där jag satt, så kunde jag inte flytta på mig trots många lediga platser.

Och det här med flärdtjänsten. Jag skulle hämtas 7.55, bilen kom 8.55. Självklart ringde jag och efterlyste den, men fick beskedet att det var trafikkaos. Det är märkligt eftersom jag tog mig till jobbet samma restid som det brukar ta. Det fanns ingen trafik. Men att stå och vänta mer än en timme och inte ens få en ursäkt (man ska acceptera läget hur det än är), är lite… Ja, jag vet inte. Att jag kommer för sent till jobbet skiter jag i, men det istället det där att jag sjukdomsmässigt försämras av att stå… Det tar ingen ansvar för.

Jag vill inte bli sjuk (infektion). Jag är redan fysiskt förstörd av bilhelvetet i kommunen.

||||| 0 I Like It! |||||