Avbockning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Två punkter på min agenda har avverkats i dag. Vilket krävde att jag fick telefonera – hu, du hemska teknik. Dyrt blev det också eftersom hemtelefonen inte fungerar och jag får ringa från mobil.

  • Snuset jag beställt har aldrig dykt upp. Högst tre dagar från beställning till leverans är nu minst 10 dagar försenat. När jag skrev till webbutiken fick jag svaret att det var en teknalitet att jag inte fått min leverans. Nu när jag ringde fick jag veta mer. Payson hade enligt webbutiken aldrig fått betalt. Öh, men banken har dragit pengarna för mig? De kontrollerade. Jo, betalningen hade kommit in till webbutiken men Payson har haft strul och meddelar ”ingen betalning skett” trots att pengarna är dragna. Så nu ska mitt snus komma vilken dag som helst. Jag lyckades styra om utlämningsstället till min stadsdel istället för att komma till annan del av stan. DHL verkar inte kunna geografi. Ja, här har varit många inblandade och mycket strul för att jag ska få mitt snus.
  • FK har inte betalat ut min sjukpenning för juni/juli trots att mer än 30 dagar gått från det jag ansökte. De har inte kontaktat mig alls, inte krävt kompletteringar eller så. Bara tystnad. När jag ringde i dag så… Jag vet inte. De säger att mitt ärende bara ligger utan åtgärd, men att utbetalning ska ske absolut senast 30 dagar efter ansökan. Det har gått 35 dagar nu. Så min handläggare ska meddelas för att påskynda utbetalning. När det nu blir…

Då återstår bara några punkter till att ta itu med. Jag väntar till en annan dag.

||||| 0 I Like It! |||||