Knegaren


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Dåligt med sömn i natt, stämplade in på jobbet kl. 06.17, gick sedan till sjukgymnastiken under några timmar, åter till jobbet. Sjukgymnastiken var jobbig eftersom jag redan då jag kom dit hade svår panikångest (sömnbristen). Jobbade hela dagen och lite till. Och just nu sitter jag med ögonflimmer (början till migrän). Dagen har sammanfattningsvis med andra ord varit väldigt bra. Tror jag. Tröttheten i dag har också gjort att jag har teflonhjärna och inte kan hålla en tanke i huvudet.

Någon i min närhet upphävde i dag också det där förbudet om att inte sätta upp adventsstjärna i fönstret. Men jag vägrar tända den.

Nej, jag ser inget av det jag skriver. Men jag har åtminstone skrivit något. Tror jag. Jag får kolla i morgon.

||||| 0 I Like It! |||||