Dag: <span>4 februari 2000</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Narren ur Thoth TarotIgår fick jag sådan lust. Kände lustar. Till att shoppa, slösa, införskaffa något riktigt  onödigt. Jag hängav mig åt mina nyväckta lustar. Jag köpte en sax. Onödigt? Ja, om man  sedan tidigare hade fyra saxar kan man ju undra vad jag ska med en femte till. I och för  sig kan jag ju leva lite farligt och springa runt allt vad jag kan i lägenheten med saxarna,  snubbla och skada mig. Hm… det skulle vara en syn… Jag, med klädnypor i huvudet, utan  kalsonger, med en spruta i ena handen och en sax i den andra, en fredagskväll. Jag har  åtminstone min mentala hälsa…

Du milde vad Sydnytt är bra! Ni skulle bara visst vad ni missar som inte får in den  lokalsändingen på teve. Jag satt helt fascinerad ikväll och såg ett långt repotage. Det är  inte mycket som visas på teve som fängslar mig. Mannen de intervjuade hade en stor snorkråka  på nästippen. Undrar vad repotaget handlade om. Det uppfattade jag aldrig.

Vad kännetecknar en kriminell typ? Har han ett orakat och ovårdat yttre? Nej. Bryter han  på malmödialekt? Nej. Har han tatueringar? Nej. Har han björnliganmask för ögonen? Nej.  Har han kofot i bakfickan? Nej. Vad är det då som kännetecknar en kriminell typ? Jo, det  vet jag! De har taskig klädsmak.

Stjärnan ur Thoth Tarot Vadå taskig klädsmak? Jo, de vet inte hur man använder kläder. Somt ex då  de rånar postkontoret. Vad gör de? Jo, de trär på en strumpa över huvudet. Eh, hallå?!  Strumpor har man på fötterna! (om man inte gör ett barnprogram på teve om Lillstrumpa och  Syster Yster) Men det är bara när de ”arbetar” som de har strumpor på huvudet. På sin fritid  har de jackor på sig. Över huvudet. För det har vi väl alla sett på teve? Så fort de visas  i bild så har de en jacka hängande över huvudet. Snacka om missuppfattning! Och det är  därför jag tycker det är så märkligt. Det är ju bara att skicka ut en piketbil och plocka  upp alla typer som går runt med jackor hängande över huvudet. För de är ju kriminella!  *nickar sanningsenligt* Gu’ va’ ja’ é smart!

Jaa… vad säger man?  Magnus har lagt ner  sin dagbok. Temporärt? Hoppas så. Vill inte förlora ännu en favorit – på mer än ett sätt. Min vän.

Universum ur Thoth Tarot Ett par ord från teven flaxade förbi mina öron igår kväll.  ”10% av alla flickor/kvinnor och några procent av alla pojkar/män har under sin uppväxttid  blivit utsatta för sexuella övergrepp/incest”. Ord räcker inte till. Upprörande. Undrar varför  det är på detta viset? Och vad görs? Men allvarligt talat: jag förstår inte. Verkligen  förstår inte. Varför man utsätter någon annan för övergrepp.

Jag fick frågan i gästboken hur Aleister Crowleys Thoth Tarot såg ut. Så jag prydde dagens  dagbok med lite bilder därifrån. Varje bild är en länk till sitt större jag. Konstverk!  *ler*

||||| 0 I Like It! |||||

Blogg

Kommentarer stängda