Flykten


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det har varit en sådan där misslyckad dag. Arbetsdag, alltså. Tidspressen är överväldigande och avbrott från det jag koncentrar mig på får inte förekomma. Men jag blev ständigt avbruten av telefonen, möten, folk som stod och trampade bredvid mig. Så jag flydde fältet redan vid tvåtiden. Det gick ju inte att jobba även om allt var arbete. Istället har jag suttit och jobbat lite hemma. Ideellt. Med en föreläsning som är beställd. Tja, officiellt har jag inte fått förfrågan än men jag får vara förberedd. När det väl händer något så ska allt ske på en gång.

I morgon är en ny dag. Förhoppningsvis kan jag isolera mig från alla störande moment. Jag har inte tid med avbrott eller hemresor. På tal om det sistnämnda. Flärdtjänsten har lagt in en fast text på körbeställningen som får chaufförerna att bli väldigt konfunderade. Mig förvånar inget, även om jag inte förstår. Tydligen måste bilarna numera ha skolskylten uppfälld på taket när jag åker. Idioti. Jag behöver väl inte förklara varför jag tycker så?

||||| 0 I Like It! |||||