Insomnia


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tröttheten knockade mig och jag sökte mig till sängen redan kl. 20.25. Låg där och vred mig fram och tillbaka utan att kunna somna. Jo, en timme sov jag. Därefter upp och hamnade framför tv:n där jag såg att Ingela Agardh dött. Föga förvånande, för den insikten kom redan när jag läste morgontidningen och såg en bild av henne. Eller, insikten var väl ”men hon är ju död”. Jag vet inte när det skedde, om det redan skett eller om hon fortfarande hade några timmar kvar.

Efter denna sejour vid tv:n kröp jag åter ner i sängen, lyckades sova säkert en halvtimme men är nu åter uppe. Om fyra timmar ringer klockan in en ny arbetsdag. Jippi? Fortfarande trött, kommer säkert inte att sova så många timmar till, kommer att vara ännu tröttare om fyra timmar. Redan nu börjar jag planera att inte jobba en hel dag. Inga möten, har timmar på flexen.

Jag ser fram mot en eftermiddagslur efter jobbet. Då lär jag kunna sova. Vid det laget kommer jag ändå att vara komatös.

||||| 0 I Like It! |||||