Minimal ansträngning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lat söndag. Jag har mycket sömn att ta igen efter veckans insomnia och förra helgens slaveri i saltgruvan. Och så har jag tittat på veckans inspelade Våra bästa år. I tisdags hade de bytt ut karaktären Belle mot en annan skådespelerska. En riktigt värdelös, en. Lyckligtvis blir hon kortvarig.

Gazzy verkar gilla nya sängen. Hon lämnar den inte om dagarna. Tidigare låg hon aldrig i sängen om inte jag också var i den. Ständigt återvänder hon till sängen, somnar, vaknar och börjar skrika efter mig. Förr letade hon upp mig om hon ville något, men det var då. Om det nu inte är sängen som är så lockande kanske hon håller på att bli dement? Hon börjar bli en gammal katt (65 år i människoår) även om det inte märks i övrigt. Eller så börjar hon bara bli väldigt lat. Som jag.

||||| 0 I Like It! |||||