In review


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Dagen i dag som varit i dag denna dag. Typ i dag:

– Snusboden hade stängt. Järngrinden var låst och där var mörkt. Det såg jag från andra sidan vägen. I morgon får jag ta kryckan och korsa gatan för att se om där är någon information att läsa kring när de planerar öppna igen.

– Mitt kvällsmål var okej. Jag åt, jag blev mätt. Jo, det var gott.

– Hemtjänsten tackade mig i dag för att jag har ett så propert hem där det är ett nöje att städa. Som vanligt får det mig att fundera över hur det ser ut hos andra vårdtagare. Så märkvärdigt eller fint har jag det inte. Fortfarande har varken tavlor eller taklampor kommit upp.

– Öh, jag kommer inte på mer att skriva för stunden. I en vecka har jag tvättat oavbrutet men ser ännu inte ljuset i tunneln. Jag har berg av tvätt. Trodde att jag efter en veckas semester skulle ha detta avklarat, men icke!

||||| 0 I Like It! |||||