Sol, sommar och hårt arbete


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Just nu håller jag på att iordningställa min hemsida igen. Den som försvann i och med att bloggen flyttade till huvuddomänen. Subdomänen får inhysa min personliga hemsida. En omkastning, med andra ord. Jag satt och tittade på gamla filer (har sparat alla filer/hemsidor jag gjort sedan 1998) och fann en som jag är nöjd med, som jag designmässigt återanvänder. Om jag gissar är det version 15 av 20 som jag återanvänder.

Men under alla mina år på nätet med hemsida kvarstår frågan – vad ska en personlig hemsida innehålla? Virrvarret i bloggen är betydligt personligare än en uppspaltad hemsida med delsidor som skag försöka täcka in mig och mina intressen. En annan fråga är vem som egentligen besöker hemsidor.

Kul. Html.

Subdomänen; dagens.jontas.com (återanvändning). Under uppbyggnad.

||||| 0 I Like It! |||||