Kanske en annan dag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I vissa lägen drar jag verkligen arslet efter mig och blir inte färdig till att få någonting gjort.

1. Efter drygt två år har jag fortfarande inte fått upp tavlor på alla väggarna. Jag har kommit så långt att jag bestämt mig för att göra två tavlor själv. Kilramar är inköpta. De har i några veckor stått inplastade, ej hopsatta, på köksgolvet. Nästa steg är att gå över gatan till tygaffären för att köpa tyg som jag ska häfta upp på kilramarna. Det har jag varje dag i några veckor tänkt göra.

2. Alla taklampor är inte upphängda. Här är väldigt mörkt och så har jag haft det sedan två år (japp, jag flyttade in för två år sedan). Vissa taklampor hänger vackert i taket men jag har inga sladdar dragna till kontakterna (som sitter på väggarna, inte i taket). Också något jag tänkt länge på att fixa. Jag svär varje dag över att inte kunna tända i taket.

3. Förra året köpte jag julgardiner som behöver sys upp. Symaskin har jag. Sedan två år tillbaka. Som jag aldrig använt.

4. I somras skaffade jag trådlöst nätverk. Har jag installerat det? Nej, självklart inte.

Mycket handlar om att det är fysiskt krävande (ur min synvinkel med dålig motorik o.s.v.) och därför drar jag ut på det. Jag saknar en hustomte som har mer handlingskraft än jag. Vissa saker är väl inte så jobbiga men all energi lägger jag på att klara av de fysiska och mentala krav som ställs på mitt arbete. Hemma faller jag ihop i en vacker liten hög på hallgolvet.

Jo, en sak till. Jag har typ ett vitrinskåp. När jag flyttade satte jag alla prydnadssaker på en hylla för att senare omportionera i skåpet. Har jag gjort det? Nej, ömma modern gjorde det förra månaden då hon tröttnade på att jag aldrig blir färdig till någonting. Men inte vill jag att hon ska vara min hustomte.

||||| 0 I Like It! |||||