Olustigt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När jag skådar in i framtiden för veckan som kommer känner jag en väldig olust. Varför vet jag inte riktigt, för jag brukar inte bry mig och att det är söndag har inte med saken att göra. Jag tror att olustkänsla 1 grundar sig på att jag inte ska iväg direkt i morgon bitti. Min fridag hackas sönder då jag är kallad till ett arbetsmöte på eftermiddagen. Olustkänsla 2 grundar sig på att jag i morgon kväll ska på en föreläsning på min fritid. Jag vill inte, men då jag är medlem i föreningen som anordnar föreläsningen känner jag mig tvingad att gå. Det olustiga är att föreläsningen ska hållas av en diakonissa. Alla vet hur antikyrklig jag är, eller hur? Olustkänsla 3 beror på att jag fått backa mina sprutor för att anpassa det med föreläsningen. Jag gillar inte att flytta på sprutans klockslag.

Olustkänsla 4 gäller tisdagens arbetsdag. Fyra dagar utan att ha varit på jobbet innebär mycket som ska hinnas med innan det blir onsdag. Olustkänsla 5 handlar om onsdagen. Två möten. Första mötet har en negativ innebörd. Andra mötet är min föreläsning där jag i detta ögonblick insåg att jag inte förberett. Det blev olustkänsla nr 6.

Olustkänsla nr 7 är kommande helg då jag åter vistas på jobbet. Det börjar bli bråttom med att bli klar med årsstatistiken. Det kommer att vara en panikhelg. Hela oktober månads arbete ligger och väntar på mig.

Undrar om jag får några glädjeämnen i veckan?

||||| 0 I Like It! |||||