Monday, monday


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Inte orkar jag gå över gatan till textilaffären. På nätet fann jag billigt tyg som dessutom såg någorlunda snyggt ut. Så om 9-10 dagar kan jag skapa mina tavlor. I teorin åtminstone. Kilramarna ska sättas ihop. Tyget ska häftas fast. Det är två tavlor som ska skapas. Erfarenheten säger att det kommer att ta ett par månader innan jag blivit färdig. Om jag nu inte får migrän med efterföljande PME (postmigränenergi). Då tar det inte många minuter att göra allt det där som annars kräver månader.

Blåser och regnar – julljusslingorna i träden på torget lever farligt. Jag också som ska ut i detta. Mitt paraply får jag nog lämna inne om jag inte vill leka Mary Poppins.

||||| 0 I Like It! |||||