Andras misstag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tjuvlyssnat.se:

En man ~40 har efter en stunds väntan fått hjälp. Han har med sig sin dotter ~4 och lämnar fram en lapp till tjejen i båset.
Tjejen: Flickans personnummer?
Mannen: Hmm… Vet inte…
Tjejen: Är du säker på att det är du som är barnets pappa?
Mannen: Ja för fan.
Tjejen: Hur gammal är hon då?
Mannen (tittar fundersamt på sin dotter från topp till tå): Hon är väl en tre, fyra år kanske.

Jag har varit med om samma trauma då jag var barn. Min far visste aldrig hur gammal jag var eller i vilken klass jag gick. Särskilt ett tillfälle minns jag, jag hade precis börjat högstadiet men fyllt 13 år redan sista terminen i sexan (född tidigt på året, vet ni). Vi sprang på någon gammal bekant till fadern och han fick frågan hur gammal jag var. Svaret blev 11 år. Kände jag mig förnärmad? Jag som gick på högstadiet och allt. Naturligtvis rättade jag honom direkt.

På tal om att bli förnärmad. Året efter sprang jag och tjejkusinen på en granntant till min kusin. Kärringen: ”Är ni tvillingsystrar”? Min kusin skrattade bara och sa att vi var kusiner. Hon förklarade inte ens mitt rätta kön. Själv sa jag inget, men det var väl då jag slutade vara sminkad punkare (och övergick till att vara sminkad hårdrockare och skaffade långt hår).

||||| 0 I Like It! |||||