Förändringar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag har jag saboterat min semesterdag genom att sova tills jag vaknade av mig själv. Utan att gå in på när det var, så kan jag säga att jag klev ur morgonduschen klockan 13.30.

Efter flera år ger jag nu upp vissa tv-program som tidigare var ett måste. CSI (originalet) och Medium. De har blivit riktigt urusla och House hänger också löst. Tidigare i höst gav jag upp Heroes. Det är bara Våra bästa år som klänger sig fast tillsammans med Stargate Atlantis. Program på svenska? Tja, jag följer alla heminredningsprogram och Det okända (intressanta familjer, ointressanta medier). Tv har blivit tråkigt. Tack och lov. Kanske jag kan finna en bok i hyllan att läsa istället?

Nej, så dumt tänkt av mig. Jag har min fritid fulltecknad. Av sopor. Här ska källsorteras in absurdum i speciella soprum som ligger någon annanstans och som jag ska försöka släpa mig till med krycka, hur det nu ska gå till. Som jag tidigare sagt blir här mindre och mindre handikappsvänligt i mitt område trots att fokus just ligger på tillgänglighet. Jag behöver nog en vagn att dra sopor i eftersom jag bara har en hand till förfogande.

Ah, nu vet jag vad jag ska göra under denna min semesterdag som snart är över. Jag ska gräma mig över att jag flyttat hit.

||||| 0 I Like It! |||||