På ända


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Har jag gått på julledighet nu? Nej, självklart inte! Det var därför jag tog semester en vecka över förra helgen. Och det blev värre än jag då trodde. Det sket sig med hämndtjänsten i går, varför jag fick avbryta arbetsdagen i dag för att skynda hem. Lösningen är att jag jobbar hemifrån i helgen. Och sedan ska jag jobba i jul. Så, nej. Jag kan inte påstå att jag kommer att vara julledig. Vilket i sig är helt okej för min del. Det betyder att jag har något att göra. Jag har inga böcker eller filmer att se och då blir jag uttråkad av att vara ledig. Då kan jag lika gärna jobba.

Det är väldigt befriande att inte fira jul. Jag behöver inte bry mig. Behöver inte köpa julklappar. Slipper äckel-julbord. För andra är detta kanke ett välkommet avbrott i vardagen och man får lite ledig från jobbet, men vi är alla olika. Och jag behåller min frihet och självständighet. Jag är väldigt nöjd med hur det är, så jag hoppas ingen tycker synd om mig eller att jag skulle vara patetisk. Det hela är självvalt.

Fredagskväll… Vad ska jag göra? Jobba någon timme, eller…? Äh, jag improviserar. Det finns inga måsten.

 

||||| 0 I Like It! |||||