Hungerspelen 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu hände det igen! Jag fastnade i en bok!

I somras läste jag Hungerspelen och var inte särskilt imponerad. Nu har jag senaste dygnet läst fortsättningen, Fatta eld, och vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det ägnas många sidor där förloppen är utdragna, för att plötsligt osammanhängande och kortfattat ge en förklaring till något som kanske borde förklarats mer utförligt. När man läser boken inser man att den 1) är fruktansvärt våldsam, och 2) slarvigt ihopsnickrad. Att den svenska översättningen sedan inte kan hålla i rätt tempus och innehåller flera stavfel, drar också ner betyget. Men det mest irriterande är att boken är skriven i första person presens.

Jag ska genast kasta mig över tredje delen, Revolt. Även om jag är skeptisk…

||||| 0 I Like It! |||||