Kampen i dag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107
 • Min deklaration har ännu inte kommit. Jag är i väldigt stort behov av att kunna uppvisa min deklaration.
 • Filmerna jag beställt och som skulle kommit senast i onsdags och direkt i brevlådan enligt avtal, har efter en vecka äntrligen landat. På postutlämningen.
 • Hämndtjänsten har plötsligt ändrat mitt avtal och nu ska jag få ”hjälp” av samma grupp som ”hjälpte” mig när jag bodde i annan stadsdel för sju år sedan. Den där gruppen som kom fulla hem till mig, var analfabeter som skulle läsa min inköpslista och som hade en förvärvad hjärnskada som gjorde att han inte visste någonting om att handla då han själv inte var i ett sådant skick att han brukade handla ens åt sig själv.
 • Eftersom min arbetsplats är stor och utspridd över flera kommuner, så måste jag ta tjänstetaxi mellan jobben vissa dagar. Flärdtjänsten går inte att använda från jobb till jobb, utan bara från jobb till hemmet eller från hemmet till jobbet. Nu har man ändrat detta och jag får ringa till Moldaviden för att boka en taxi. Om jag får ta taxi. Eventuellt har min arbetsplats inte ansökt om denna typ av bokning, och då kan jag inte åka mellan jobb och jobb.

Det jag blir mest sur över är… allt ovan. Det skapar friktion i min vardag och jag måste lägga ner tid och energi för att försöka upprätthålla någon form av dräglig tillvaro. Luften gick nu ur mig. Jag vill bara ge upp.

En positiv sak i dag… Jag var i godisaffären för att köpa en stock snus (ja, godis som godis) och fick då på köpet, för att jag är sådan trevlig kund (?), en påse gratis handgjorda praliner. Min favoritsort. Romkulor med kokos/choklad.

Snus och romkulor… Mmm… Det gör skillnad.

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Choklad gör stor skillnad!

  9 april, 2013
  • Jontas sa:

   Rom också! Den enda alkohol jag vågar få i mig med samtidig epilepsimedicinering. 😉

   9 april, 2013
 2. Tofflan sa:

  Godis – och rom! – är gott!

  9 april, 2013
  • Jontas sa:

   Tror jag blev lite full också. Det gungade lite efter fem små romkulor. Kanske dumt att inte ha ätit, sedan ta antiepilepsitablett som inte får blandas med akohol och direkt efter det romkulor. Men nu känner jag mig nykter igen efter ett par timmar.

   9 april, 2013

Kommentarer är stängda.