Jag är Gud


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Varför jag blir så mycket tröttare när jag arbetat helg, förstår jag inte. Kanske jag arbetar mer intensivt, sitter mer still och fokuserar för lång tid blicken på en datorskärm? Om jag arbetar hela helgen, eller som denna helg endast i dag, har ingen betydelse. Jag blir ledbruten, får värk, blir utmattad i kroppen. Ändå är helg det jag helst vill ha som arbetsdagar. Just för att jag kan koncentrera mig på en uppgift utan att bli avbruten. Balansgång har aldrig varit min grej.

Jag hade fel i går, eller om jag var otydlig. Anledningen till att jag gillar kaos beror på att mitt mål är att bringa ordning i kaoset. Det är inget tillstånd jag alltid vill befinna mig i; kaos. Det är tillfredsställande att se saker och ting lägga sig på (rätt) plats. Jag är helt enkelt Gud som strävar efter sjunde dagens vila efter att jag sett att allting är gott.

Min hemfärd skars av då det skulle vara någon parad som skulle dela staden. Det visste jag om sedan tidigare, så att jag kunde omdirigera flärdtjänsten.

||||| 0 I Like It! |||||