30-dagarsutmaningen, dag 1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Dag 1: Din favoritlåt.

Nu är det så att jag har ofantligt många favoritlåtar. Det varierar från sekund till sekund vilken som lägger sig överst på topplistan över favoritlåtar. Men det finns en låt som alltid gör mig glad och den har nu 33 år på nacken. Första gången jag hörde den I fell in love with it! 1980. Filmmusik. Xanadu med Electric Light Orchestra och Olivia Newton-John.

Men där finns en bubblare som kommit från ingenstans. För ett par dagar sedan kände jag inte ens till låten även om den är från 1979. Men så är jag heller inte någon fantast vad gäller Abba. It it wasn’t for the nights… Här i en mixad version:

Ska vi ta en tredje favoritlåt? Den låt som skickar mig tillbaks i tiden. Till då hormoner var allt. Ryan Paris, Doce Vita (1983).

Jo, jag har faktiskt favoritlåtar som spänner över ett helt århundrade, men fick här med låtar som är centrerade till 1979-1983. Det är verkligen inte representativt men speglar vad jag känner här och nu.

30-dagarsutmaningen

 

||||| 0 I Like It! |||||