Bara så sömnig (163)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Av någon väldigt diffus anledning blir jag väldigt sömnig av att vara ledig en dag. Kanske det är då kroppen säger ifrån mer konkret om att den behöver återhämtning? Trött är jag alltid, men jag är aldrig sömnig när jag jobbar. Men en ledig dag…? Skulle jag vara mer inaktiv då och därmed bli sömnig av det? Nej, jag tror inte det då jag håller igång lika fysiskt när jag är ledig som då jag arbetar. Men väldigt förutsägbart och oförklarligt.

Jag tror att den värsta peaken varit nu på jobbet. Kanske, kanske jag nu kan börja koncentra mig på mina ordinarie arbetsuppgifter. Lagom tills jag ska lägga ner allt för att gå på semester. Damn!

||||| 0 I Like It! |||||

3 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Samma här! Vaknade tidigt, trots ledig dag. Och framåt mitten av dan är jag jättsömnig.

  29 maj, 2014
  • Jontas sa:

   Det måste betyda att vi är skapta för att vara tjänstejon.

   29 maj, 2014
 2. Tofflan sa:

  Kroppen blev alldeles chockad av att vara ledig fyra dar i rad (två hittills…)

  30 maj, 2014

Kommentarer är stängda.