Kropp #218


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, jag glömmer inte att pressa mig själv när jag har semester. I dag gick jag ut i det underbara ösregnet för att slänga sopor och gå till affären. Jag gick omvägen till affären, uppför en jobbig backe, ner för en jobbig backe. Omvägen jag tog berodde på att jag på långt håll såg att ordinarie väg var ”blockerad” av en alkis. Jag kände inte för att bli stoppad (alkisar brukar söka sig till mig när jag är ute och går – fråga mig inte varför).

Men som vanligt måste jag sova efter fysisk aktivitet trots styrka och kondition. Jag tror det har något med ganglier, myelin och axoner att göra. Typ.

Och jag hoppar friskt mellan de olika tv-serierna på Netflix. Fram och tillbaka. Just nu är det Bones som gäller.

||||| 0 I Like It! |||||