Dravelfredag #285


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Förvirringen. Min ständiga följeslagare. Jag har nog alltid varit den där professorstypen genom att vara allmänt disträ och förvirrad. Ibland tror jag det helt och hållet beror på att jag tänker för mycket. Det är svårt att veta hur andra människor tänker, om det är dialoger i huvudet eller bara är känsloreaktioner utan aktivt tänkande. Min teori är att många inte formulerar ord i hjärnan när de tänker, och att alla vi andra som inte går på autopilot tänker väldigt mycket utan uppehåll med konsekvensen förvirring om vi blir avbrutna av ovidkommande som att någon tilltalar oss. Visst, jag hör lite dåligt, men jag missar mycket av det som sägs eftersom jag är upptagen med mina inre röster (typ).

Annars har jag ingen teori om varför jag är så förvirrad och disträ. Möjligen om det också kan bero på den höga stressnivån där jag bara kan ägna mig åt en tanke – utan yttre påverkan som stör mig. Och då blir det kaos också, utöver förvirringen.

Dagen i dag har varit väldigt förvirrad och jag har stressat då jag haft klockslag att följa. Ändå har jag hunnit med allt det jag skulle hinna i dag. Tror jag. Känslan av att ha glömt bort något infinner sig alltid vid sådana här tillfällen, men jag brukar inte glömma. För jag tänker dygnet runt, planerar, repeterar, memorerar. Men jag är inte riktigt förankrad i mig själv. Därmed också disträ.

Och just nu går det bara runt, runt. Hade jag någon tanke alls med det här inlägget?

||||| 0 I Like It! |||||