Noterat #312


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Hösten kom i dag. Den riktiga hösten. Dagen då löven föll till marken och ligger i tjocka gula sjok. Ändå är det ganska varmt och soligt om dagarna. Förmodligen är detta värsta tiden på året, när träden står nakna. Hösten är min favoritårstid när träden skiftar färg, men inte när de är avklädda med sina skrudar på marken. Det enda som nu kan rädda trädens förlägenhet är snön. Jag hoppas alltid på snörika vintrar. Om det inte är möjligt, så åtminstone halkfria gator och torg.

Dagens lugn i övrigt har varit balsam. Jag värdesätter alltid mina lediga dagar. Återhämtning är viktigt så jag kan ge allt och så mycket mer när jag jobbar.

||||| 0 I Like It! |||||

En kommentar

  1. Sandra sa:

    Svinkallt idag ju! o.O
    Och jag håller inte med dig om snön. Det får mer än gärna bli en snöfri vinter!

    6 oktober, 2014

Kommentarer är stängda.