Fuck me! #319


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mörkret faller tidigt. Det känns lite säsongsbetonat. Ja, ute alltså. Mörkret jag kände i helgen var av annat slag, men har lyckats skaka av mig det nu.

Mina pennor har kommit! Öh, kanske jag glömt berätta om detta? För någon månad sedan beställde jag en tygpåse med texten ”fuck ms”. Nu har jag även beställt kulspetspennor med mitt namn plus texten ”fuck ms”.

Trots att jag skriver om ms relativt frekvent, så cirkulerar det inte särskilt mycket i mitt medvetande. Så varför har jag då gjort statements med hjälp av tygpåse och pennor? Jag tror jag blev lite inspirerad av den slutna ms-grupp jag är med i på Facebook. Samt att jag är ganska irriterad på att man 1) inte tar hänsyn till mina begränsningar gällande ms på jobbet, och 2) då det är lättare att vifta med penna och tygpåse på jobbet som förklaring till att jag ser dåligt, går dåligt och så vidare. Kanske… det är därför.

Dags för lilla smörgåsen! Efter lång och hård arbetsdag mår jag bara illa och kan inte äta annat än en liten macka.

||||| 0 I Like It! |||||