Poff #321


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En icke-händelse var att glödlampan i badrummet sa ”poff” i går kväll och allt blev mörkt. Jag väntade tills i dag med att byta glödlampa. Efter glödlampa. Efter glödlampa. Något varde ljus blev det inte ändå. Alltså kontaktade jag fastighetsskötaren, som lät meddela att de inte fick lov att arbeta med el i våtutrymmen. Men gjorde ett undantag och kom direkt. Fick lära mig att man i sockeln måste peta på de strömförande metalltaggarna så de når glödlampan. Ja, om det vore så lätt. Vilket det kanske var. Men fastighetssköteraren fick hålla på väldigt länge och testade med ny glödlampa kanske 3-4 gånger innan strömmen nådde fram till glödlampan. Gammal skit. Som rostar då det är våtutrymme. Ja, jag får väl se vad som händer nästa gång det är dags att byta glödlampa.

Men jag är tacksam att de kom ut så snabbt (när jag ändå är ledig i dag) och kunde åtgärda problemet.

||||| 0 I Like It! |||||