Rullar på #331


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det känns inte riktigt som jag är med mig själv efter sjukgymnastik. Stressen på jobbet och sedan skynda sig hem eftersom jag inte orkar arbeta mina 8 timmar efter sjukgymnastiken.

Effektiva dagar på jobbet, men hinner inte utföra mitt eget. Möten är av ondo när man måste sitta med som åhörare, men alla möten jag blir kallad till så är jag en utav de som ska prata. Visst, det ingår också i min arbetsbeskrivning, men är frustrerande när ens eget jobb gör halt under X antal veckor/månader/år.

Det bästa just nu är att jag sover så gott om än för lite. Ja, inte i natt, då. Vaknade kl. 04 med ångest och kunde inte somna om. Hade fått för mig att jag mejlat ett ”hemskt” mejl till fel person. Kollade detta senare i dag och nu känns det bra. Jag hade skickat det rätt. Hu.

||||| 0 I Like It! |||||