Kryptiska meddelanden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Grått och mulet ute är inte särskilt upplyftande, men när det började ösregna kunde jag bara kapitulera. För regn gillar jag, särskilt om det fullständigt forsar ner ute. Det gör mig heller inget om jag blir dyngsur. Trots allt har jag ingen frisyr att skydda.

Fortfarande har jag inte fått mitt nya fiberbredband och fibertelefon trots att det nu gått en månad. Jag har fått några kryptiska sms om att ”det är nu skickat” (vad är skickat?) samt att jag fick ett brev där det stod att jag fått fiber inkopplat 2 mars. Men ingen router? Nytt hemnummer? Instruktioner om uppkoppling? Däremot så har de också ringt som galningar på märkliga tider där jag aldrig hunnit lyfta mobilen till örat förrän de lagt på. Två signaler, sedan har de lagt på. Enligt nätet så är företaget till belåtenhet för användare och jag hittar inget negativt. Så. Märkligt.

Dessutom fick jag ett sms att de avbeställer mina nuvarande leverantörer trots att jag aldrig ingått något sådant avtal. Jag vill köra parallellt ett tag. Det kan ju omöjligt krocka eftersom nuvarande är genom telelinje (jack) och nya ska vara genom fiberdosa. Vad håller de på med? Så kommer jag inte ut på nätet alls så beror det på att de avbeställt min nuvarande leverantör men inte kopplat in mig på fiber.

Nå, men regnet gör mig glad.

||||| 0 I Like It! |||||