Gästspel


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Efter två veckors semester har jag gjort ett tillfälligt inhopp på jobbet. Det var sig likt. Jagad, jagad, jagad. De hade tagit reda på när jag skulle vara i tjänst och stod därför och väntade på mig med alla sina frågor som de samlat på hög senaste veckorna. Det är märkligt. Jag kan svara, men frågan är varför de inte själva kan lösa problemen? Och jag rivstartade också med projektarbete i dag där deadline i stort sett är när jag är tillbaka på jobbet officiellt efter semestern. Full rulle, med andra ord. Officiellt finns två ekonomer, men nu har man börjat kalla mig för det också eftersom jag rättar ekonomernas matematiska uträkningar.

Men det viktigaste av allt – mitt skägg fick godkänt?! Jag är chockad/förvånad/överraskad. Trots allt har jag inte läst igenom vår policy men vet att de inte godtar ovårdat utseende som till exempel piercingar och tatueringar (det ska döljas med kläder eller plåster). Varför jag är så orolig för mitt skägg? Tja, det är vildvuxet och spretar åt alla håll trots kamning och vax. Så är det under de månader jag har en utväxt innan det hunnit växa jämnt och innan jag har gjort en första trimning. Men är det okej nu, så är det säkert okej också när jag officiellt är tillbaka på jobbet då jag till dess hunnit få det lite mer jämnlångt. För en månad sedan när jag slutade raka mig, så hade jag en förställning om ett ”semesterskägg”. Nu är jag istället av åsikten ”skägg – mannens nödvändighet”. Vi får väl se.

||||| 0 I Like It! |||||