En måndag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det är inga problem att somna på kvällen. Problemet är att jag vaknar 1-2 timmar senare och inte kan somna om. I natt fick jag stiga upp för att titta på ett avsnitt av Penny Dreadful. Därefter kunde jag somna om. Glömde tydligen ställa väckaren, så jag försov mig (gott betyg) en timme. Ingen fara. Jag var ändå ledig i dag.

Men jag vakande andra gången med migrän. Rejäl sådan med illamående. De ärenden jag hade inplanerad gick i stöpen. För jag fick sova en runda till för att försöka kurera migränen, efter att först ha tagit in kaffe och Treo. Vaknade lite piggare, utan illamående men fortfarande med migrän.

Migrän kunde dock inte stoppa mig. Jag var helt enkelt bara tvungen att ta mig till apoteket, snusbutiken och optikern. Mina glasögon är nu justerade och det känns genast bättre (beträffande yrsel och glidande glasögon).

Jag har räknat fel. Mitt skägg är nio (9) veckor gammalt. Så om tre veckor får jag lov att ansa det. Varför jag nu skulle vilja bli av med den vilda looken?!

Nu är det en lång väntan till maj 2016. Det är förmodligen då säsong 3 av Penny Dreadful kommer. En serie jag rekommenderar och som finns på HBO Nordic.

 bitt350

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Fasen, jag har nästan samma sömnstörning just nu! Jag somnar runt midnatt, ganska snart efter att jag lagt mig. Sen vaknar jag vid tre-/fyratiden och har jättesvårt att somna om. Vid sju skuttar jag sen upp på vardagar.
  Irriterande! 🙁

  24 augusti, 2015
  • Jontas sa:

   Mitt senaste år har varit så. Somnar vid midnatt. Vaknar 1.30, är uppe ett par timmar, sedan är det dags att gå upp kl. 05. Så fyra timmar sömn är en utopi. Jag behöver egentligen minst sju timmar, men minns inte när jag senast hade den lyxen.

   24 augusti, 2015

Kommentarer är stängda.