Varning klass 1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fjantigt. Det kommer 2 dm snö över natten och allt blir kaos. Själv fick jag vänta i 2½ timme utan att flärdtjänst dök upp. Det var då jag lyckades komma fram på telefon efter att ha försökt i 2½ timme. Bilen skulle komma men de visste inte när, trots att bilen var 2½ timme försenad. Så jag avbokade hela skiten. För tanken var att jag skulle gått utbildning i Mölndal i dag, men med tanke på att jag redan var så försenad och inte visste om kursledare ens tagit sig dit, så skiter jag i’et. Tiden får jag ändå jobba in senare (lördag). Dessutom så började de inte ploga förrän kl. 11, så bil hade inte kunnat köra hit och jag hade inte kunnat gå med inomhusrollator i snö. Blöt, tung snö.

Utbildningen? Ja, nu kl. 11 kom beskedet att den var inställd (den skulle börjat 8.30, jag skulle hämtats 7.55 med frammetid senast 8.20). Jag kommer att gå utbildningen i morgon (tvådagarsutbildning) plus att de lagt till en dag i februari.

Redan i går kväll visste vi att det skulle snöa i natt och att det skulle komma mängder. Ändå inte enda plogbil i min stadsdel på hela natten, och nu den första kl. 11.00. Svagt. Särskilt som ett bostadshus med arbetsföra handikappade inte prioriteras. Men att då inte heller flärdtjänst behagar komma eller höra av sig när man har arbetsresor med senastframmetid. Detta är inte extrema väderförhållanden. Det är mänsklig inkompetens och inget annat.

Men jag fick ju vackra mobilfilmer…

||||| 0 I Like It! |||||