Väntat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jävlig dag. På riktigt.

 1. I natt sov jag endast 1½ timme. Mest på grund av vissa känslostormar.
 2. I dag fick jag student på jobbet och fick ensam ta hand om upplärning trots att jag har mer än arslet fullt.
 3. Hemfärden, där var bilen försenad. Den bil som flärdtjänsten skickat avbokade mig och ny bil fick beställas fram. Vi inte långt. Det här var sjätte gången jag var med i en bilolycka med flärdtjänsten Göteborg. Spårvagn körde in i oss. Chauffören frågade mig om det var hans fel (ja, självklart), men hur jag klarat mig var tydligen inte aktuellt att fråga sig. Nåja, mindre blessyrer på bil och spårvagn, vi kunde både köra vidare och jag kom hem oskadd om än omskakad.

Eftersom dagen är så jävlig kan jag lika gärna vräka ur mig saker och ting. Som att jag sedan några dagar på Facebook angett att jag har ett förhållande. Kanske jag hade berättat mer om det på Facebook, men jag tycker det är för nytt. Exklusivt för min bortdomnade blogg: Jag har en pojkvän som är 21 år yngre och som bor i Turkiet. Det räcker väl för ny.

Jag går på adrenalin just nu. Mest på grund av punkterna ovan.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Så roligt med pojkvännen! 🙂 Grattis!

  Resten var inte roligt, men du hade i alla fall tur i oturen att du inte blev skadad i olyckan. Hoppas du kan sova inatt! Kram

  31 augusti, 2016
  • Jontas sa:

   Tack, tack! Om det nu är så. Jag är lite mystisk på den punkten. Alltså – jag har aldrig träffat människan även om vi pratar live typ Skype och FaceTime. Sedan ett år tillbaka. Och vad gäller spårvagn/taxi… Jag är nästan förbannad som inte ens stukade en stortå, för då hade det känts mer motiverat alla timmar jag nu lägger ner på fylla i blanketter. *kram*

   2 september, 2016

Kommentarer är stängda.