Dravel igen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En ledig måndag. Planerna i dag är att äntligen jaga rätt på en tavelram, köpa några glödlampor och kanske någon mer adventsljusstake då jag fortfarande inte hittat mina lyxigare varianter som jag haft framme senaste åren. Och Ica hade inga sugrör längre, så då får jag se om leksaksaffären kanske har det i sin kalasavdelning. Sedan måste jag in i bokhandeln och köpa ny väggalmanacka till jobbet. Nästa stopp är i snusbutiken då mitt snus i princip är slut (kanske det ligger en dosa i min jobbväska). Slutligen måste jag återlämna bomnyckeln som jag lånat för alla lastbilar med karlar jag haft på besök.

Men just nu dricker jag morgonkaffet och ska strax hoppa in i duschen och fixa till skägget.

Tyvärr arbetar jag nästa helg, annars hade där varit ett uppdrag för mig med skägg. Nåja. Så går det när man jobbar schema. Hade det varit annan tid på året hade jag säkert kunnat komma loss från jobbhelgen, men där är galet mycket att göra nu inför bokslut. December är ingen kul månad på jobbet, för där är så mycket ledigheter. Mycket ska hinnas med.

Ledigheter? Förutom att jag jobbar nyårshelgen så är jag långledig åtta dagar över jul. Totalt meningslöst att jag är ledig i jul, för det blir som vanligt inget julfirande för min del. I mellandagarna kommer ömma modern och det blir nog sista gången hon kommer i mellandagarna. Varför? Jo, hon går i pension nästa höst. Alltså behöver vi inte jämka våra arbeten och jag behöver inte ta semester alla mellandagar. Tror jag. Vi får se.

Eftersom jag inte fått julklappar på typ 20 år, så har jag fått mystiska frågor av skäggkarlarna om vad jag önskar mig. Öh, det glömmer säkert bort mig, men okej. Jag önskar mig legogubbar. Det är det enda som saknas på mitt jobbskrivbord bland alla gosedjur, Doctor Who och Mumintroll. Det roliga är att fortfarande så är där många som inte fattar hur bögigt det är. De tycker bara jag är barnslig och konstig. De saknar preferenser. 🙂

Visst, ja. Jag skulle ju bjuda hem skäggkarlar på fika innan jul. När ska jag hinna det? Det är vad de vill och de har inte frågat mig. Tja. Kan vi inte vänta till efter nyår så inte mig emot. Blir ett pusslande, men jag träffar gärna de små liven. Känner mig som pappa till de flesta då de är 15-25 år yngre än jag. Men mentalt är vi på samma nivå och har kul tillsammans. Att gå på bloggträffar var också kul och man hade något gemensamt där alla kom överens, men här är en skillnad. Det är mycket mer öppenhjärtigt med skäggkarlarna. Mycket mer kramar och stöttning. En helt annan nivå. Nu lät det som om jag dissade alla bloggare, men det är svårt att förklara. Om jag säger så här… Män generellt visar inte känslor. I den här gruppen har vi inga murar känslomässigt. Vi litar på varandra och vill sprida godhet till alla.

2016-12-03-14-27-56

||||| 0 I Like It! |||||