Är jag en sådan där plusjobbare?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sista fridagen innan det är dags att återgå till jobbet. Okej, jag jobbade i förra veckan också men hade förlagt arbetstiden till Lund. Det är två veckor sedan jag var på jobbet.

Så vad gör jag på min fridag? Jo, det jag alltid brukar göra på min fridag. Arbetar. Eller förbereder. Ett nationellt uppdrag jag fick var att skriva ett brev till Socialstyrelsen. Sånt kräver förberedelser.

Annars kan jag inte säga att jag är särskilt utmattad efter konferensen med tanke på 14-timmarsdagarna. Kanske för att det inte varit stressande på samma sätt som att vara aktiv på jobbet. Jobbet tar verkligen livet av mig. På konferensen träffade jag en läkare som frågade mig lite kring min ms. Han var chockad över hur aktiv jag är. Det är full rulle och man ska ta det lugnt om man har den diagnos jag har. Visst, jag vet.

Två arbetshelger på rad nu. Plus att jag ”jobbade” i lördags. Nja. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det är väl okej eftersom jag nu efter två veckors frånvaro har häcken full på jobbet. Jag måste dessutom försöka sälja en del av mitt jobb – för alla har rätt; jag har för mycket att göra och lägger inte tyngdvikten på det som är viktigast. Allt är viktigt, men jag har trots allt en spetskompetens som borde utnyttjas rätt.

||||| 0 I Like It! |||||